29/9

Lyssnar för tillfället på Idol och skriver här. Idag har varit en effektiv dag, har postat brev <3 och varit och skrivit testet på "vägverket", vet inte vad det heter här. Så frågade jag hur lång tid det skulle ta för uppkörningen, minst 4 veckor eller så kunde jag gå in i dörren bredvid och betala 50$ och förhoppningsvis få det ganska direkt. Så jag funderade när jag kom hem efter de och sagt och gjort klockan 16 KÖRDE jag ner till dörren bredvid och körde upp, skrattretande. Men nu har jag iallafall mitt KÖRKORT :D Ska förmodligen bli inskriven i försäkringen imorgon och få en mobil så att Angie och David kan få tag på mig nu när jag inte kommer att vara hemma. Riktigt skönt. Ska jobba några timmar imorgon, sen hoppas jag att jag kan ta bilen och köra härifrån. Angie har fått en massa timmar nu, med början den 9 Oktober så då drar mitt jobb igång på riktigt kan man väl säga. Idag har jag haft fighter med båda M och A, ojojoj säger jag bara. Jag och Angie tillåter inte samma saker och det tog hus i helvetet men tack och lov så var Angie på min sida och förklarade för både M och A att när inte mamma är i närheten så är mitt ord lag! Ni ikväll så kom Angie in på mitt rum och frågade om jag hade pratat med M om de personliga kvinnliga delarna för här heter det "HOHO" och M hade sagt att det var hennes "PUSSY", hmm hon är 4 kanske jag ska tillägga. Nej jag har inte sagt något om det och det trodde nog inte Angie heller men hon var bara tvungen att fråga och jag tror faktiskt att det kommer från M`s skola eller från grannen, men vad vet jag.

<3

28/9

Idag skulle jag jobba med att ta tvätten till barnen, men det hela slutade med ett 10 timmars pass. Är helt slut idag och ska sova så fort sömnen smyger sig på.

<3

27/9

Åkte hem till Emma vid 4 igår coh sp gjorde vi vid oss för en kväll ute, jag, Petra, Emma, Tess och Helena. Vi fortsatte in mot Downtown där jag, Petra, Emma och Helena gick och åt mat och Tess gick på bio. Där vi åt mötte vi sedan upp Jess. Vi åkte sedan till en lägenhet där en överraskningsfest för Tess och Helena hölls, de åker hem om 1,5 vecka. Festade lite sen var alla super trötta, men vi gick på det igen och somnade klockan 6 imorse på en random soffa. Upp klockan tio för frukost och hemfärd. Hemma gick jag ut på baksidan med min bok, somnade och blev väckt av David. Vi var ute och körde en runda och sedan dess har jag bara varit på mitt rum, jobb imorgon.

<3

26/9

Låg bara hemma i sängen, men sen helt plötsligt var jag på väg till Emma, har haft en helt underbar dag/kväll/natt och jag kommer att skriva om allt. Dock inte nu, jag behöver sömn :P

<3

25/9

Fortfarande sjuk och det är David som är hemma med barnen, känns bra att veta att han kan vara själv med dem :P Förtillfället så stinker mitt rum av flott, jag beställde hemleverans av pizza. Men nej tack, det var inte gott. Antingen för att jag är sjuk eller för att det bara var äkligt. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och fortsätta att läsa min bok.

<3

24/9

En månad idag, känns som 5 samtidigt som det känns som igår. Är sjuk - legat i sängen hela dagen och har inget att skriva om.

<3

23/9

Låg bara i sängen fram tills dess att jag skulle börja jobba, pillade lite med min scrap och med det som jag ska skicka till Marcus. Har jobbat 3 timmar idag med sjuka barn, jag blir ALDRIG sjuk men nu har jag både feber och huvudvärk. Mindre kul, ska jobba några få timmar imorgon med sen är det en heldag på fredag som gäller. Förhoppningsvis blir det inga ändrade planer, jag vill och behöver vara ledig i helgen! Men man vet aldrig i detta huset som sagt.

Bella- har paketet kommit fram?

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, har köpt de 2 första böckerna i Twilight serien, äntligen. Hehe. Efter det ska jag kolla på 17 Again, Elin du lockade mig, har dock redan sett den en gång men ändå.

<3

22/9

Har fixat bankkonto idag och då träffade jag Petra och Charlotte, de barnet hon tar hand om. Har unmgåtts med henne hela dagen. Var med när C hade simlektion sen åkte vi till biblan för att sen åka hem och lämna C. Vi fortsatte med Sweet Tomatoes och åt sallads buffé och sen blev det Walmart. Fattig blev jag men jag har haft super kul hela dagen. En vis lillebror ringde mig imorse, lämnade ett meddelande på telefonen och nu har jag inga pengar alls kvar.

<3

21/9 Fortsättning

Petra kom och hämtade mig så det blev en kaffe på Starbucks, svenska och en massa prat. Riktigt trevligt, ska på en europeisk festival i helgen. Kul att se hur USA ser på oss svenskar. Jag fortsatte min kväll med att gå in på Safeway och KFC, när jag skulle gå hem så insåg jag hur kallt det är. Frös om mina händer vilket jag ALDRIG gör. Igår var det 30 grader, idag har det varit nere på 5. Så som ni förstår så har jag inte haft en tahandommigsjälv, får bli en annan dag. Är ledig till torsdag så det ska nog hinnas med ;D Nu ska jag kolla serier, sen True Blood eller Twilight, får se vad jag väljer.

<3

TACK SÅ JÄTTE MYCKET SARA, ÄR SUPER NÖJD MED NYA DESIGNEN :D

Sara skriver

Hej Jessica :)

Hoppas det blir en glad överraskning när du får syn på din nya design :)
Om du vill ändra/ta bort/lägga till något så skriv.

(Kunde inte ändra profilbild utan bild på dig).

Hoppas allt är bra. Kram


21/9

Har nu varit i USA i 4 veckor, känns som mycket mer. Men det tror jag beror på att jag inte får köra. Körkort är frihet även här. Om inte mer här än hemma, man kommer ingenstans utan bil. Har jobbat 3 timmar idag, mesta dels av tiden har jag suttit på min rumpa, har varit riktigt lugnt. Alla planer för dagen ändrades när M inte sov något alls inatt och hade feber imorse. När vi sitter och äter frukost så kollar vi ut, DET SNÖADE. Så har varit med om snö här med nu, dock så försvann det ganska så direkt. Det la sig aldrig, inte konstigt med tanke på att man svettades sönder i shorts igår. Försökte ta foto på snön men lyckades inte sätskilt bra. Har precis pratat med Marcus och Bella, skönt och jobbigt, tårarna kommer fram så fort man säger hejdå. Senare idag ska jag traska ner till affären och inhandla lite småsaker, bodylotion med mera. Ska bli en riktig ta handommigsjälv kväll med One Tree Hill och Gossip Girl. Det enda som saknas är Marcus famn eller grönsaker och dippa med Emmy och en promenad. Har inte fått schema för denna veckan än men tror inte att jag kommer att ha hand om barnen speciellt mycket, kommer nog vara mest att tvätta deras kläder och sånt. Angie ska bara jobba på fredag så då kommer jag att få ha hand om dem en lite stund. Just nu ligger jag i min säng och kollar True Blood, varför egentligen?

<3

20/9

Idag har varit lika seg som igår, inte hänt ett dugg. Förutom att jag numera har hand om en odräglig unge som är fruktansvärt egoistisk och otacksam. Om hennes syster har en leksak ska hon ha den, om jag åter något ska hon ha det. Det värsta av allt är att hon får allt det av sina föräldrar så med mig blir det bara en massa bråk. Ska hon kolla på tv får jag inte vara i samma rum, så med fina ord ber hon mig dagligen att dra dit pepparn växer.

Har sett hela första säsongen av True Blood, vad är det igentligen med den serien som är bra? Jag har fastnat i den, men varför? Igår låg jag vaken till 3 på natten och kollade, undrar hur det kommer att sluta inatt. Ska dock försöka att slita mig ifrån det men man vet aldrig.

<3

19/9

Jobbat hela dagen, fick börja tidigare för att David är sjuk och Angie vill inte att han ska vara nära barnen. Så imorgon blir det jobb mellan 10 och 6 istället för 3 till 6. Hoppas dock att jag inte kommer att behöva jobba alls på måndag, vi får se. Jobbar bara om S har blivit sjuk och de vill vi inte att hon ska bli så. Det har inte hänt så mycket idag, förutom att det är svårt att jobba när någon av föräldrarna är hemma, barnen vill inte vara emd mig och de lyssnar inte då heller. Inte för att Angie eller David säger till sina barn heller, men å andra sidan så bryr jag mig inte för om M och A vill vara hos pappa har jag bara S att ta hand om, hehe. Jag tror jag hade kunnat trivas som fisken i vattnet om jag bara hade haft S eller bara M och A, det är inte det lätaste att ha alla tre. När S ska ha mat så känner jag att det tar så lång tid att jag inte hinner med de andra och glömmer nästan bort dem och vice versa. Hoppas att mitt tålamod snart kommer! Känner att det verkligen behövs. Saknar er där hemma jätte mycket.

<3

18/9

Dagen började kl 12.30 för att få veta att jag inte behövdes förren halv tre. Sen klockan tre har det rullat på, hela dagen började med att M inte ville veta av mig, med fina ord bad hon mig att dra. Sen lugnade hon sig och vi gick ut i trädgården. Från ingenstans kom sedan David hem så har inte varit själv med tjejerna idag, tack och lov- Jag vet inte vad tålamod är! Vid halv åtta visade det sig att David har feber, influensa? Så jag fick ta badet med tjejerna och det gick bra fram tills dess att de skulle upp ur badet, då blev det kallabalik och M smällde i dörrar och allt. Sedan dess så har jag försökt att lägga S, gick inte särskilt bra. Hon kräkte över mig och ville absolut inte sova. Jobbade "över" 10 minuter sen sa David att han skulle fixa det själv, det får vi se imorgon hur det gick.
Har fått schema för söndag och måndag, 3 timmarspass på förmiddagen bägge dagarna, detta betyder att jag är lycklig. Och på måndag ska jag bara ha A, M är i skolan och Angie ska till läkaren med S, detta passa mig perfekt. Tönka sig vad skönt det hade varit att bara ha ett barn att ta hand om, LYX Sanna har det så.

<3

17/9

Dagen har varit super tuff, jag säger än en gång, aldrig tre barn. Alla tre har skrikit hela dagen samtidigt. Vet inte hur många gånger jag bara har velat be de hålla käften. Känner att mitt tålamod håller på att försvinna. Imorgon ska jag börja redan halv 1 istället för 2 sen ska jag jobba till 9 fast att David är hemma. Angie tror inte att han klarar att ha tjejerna själv när det är läggning men det känns inte som att jag ska behöva vara där heller. Känner att jag har en del saker att ta upp med familjen nu, men det är inte det roligaste och ha en massa klagomål. Ska ta styrkan till mig och få ur mig allt som jag stör mig på. Efter jobbet idag har jag bara legat i sängen, är helt slut. En sak som jag inte har skrivit något om är att familjen äter väldigt lite när det är kvällsmat så jag är allt som oftast hungrig när jag lägger mig. Försöker att köpa frukt att ha på rummet men ibland glöms det bort och då finns alltid chipspåsen där borta i hörnan av soffan.
Idag är en tuff dag, känner inte alls att jag vill vara här med familjen, känns inte så bra som jag hade hoppats på och så suger mina tider. Håller tummarna på att jag kan träffa Petra nästa vecka när hon bor nära.

Grattis Ida och lycka till med nya livet :) Ta det lungt med nya lillkillen.

<3

16/9

Har mest legat i sängen hela dagen, dock åkte vi och handlade vid 5, införskaffade en ny klocka. Hade kostat 30 $ men var nere på 14 $ så kunde inte motstå. Har kollat på en ungefär likadan hemma men den hade kostat 400 då, nu gav jag 105 ungefär. Hela turen slutade på TacoBell, vilken besvikelse. Trodde att det var mycket mat men icke, så nu ikväll har jag ätit en massa frukt. Men TacoBell smakade som tacon vi gör hemma, alltid något. Har jobbat nu ikväll, skulle jobba 1,5 timme men det blev 2,5 för att Angie inte gjorde något ikväll, hon kollade på TV när ungarna igentligen skulle vara i badet så allt blev försenat. Imorgon börjar jag halv åtta, fyfan vilken tid. Är inte van att gå upp innan nio :P

<3

15/9

Inatt vaknade jag genomsvettig av mardrömmar, kunde givetvis inte somna om så jag låg vaken i typ 4 timmar. Sen kl 8 imorse så väcks jag av att flickorna äter frukost. De skrapar stolarna i golvet och jag sover under dem. Jag började inte jobba förren kl 2 så jag låg vid datorn och pratade med Marcus, det känns alltid lika skönt. Skulle jobba idag för att Angie skulle städa, ja hon har inte städat och jag har knappt jobbat, hon har gjort det mesta. Men jag har varit med och badat flickorna för det lär jag få göra sen när hon börjar jobba på riktigt. Petra ringde innan och ville ha med mig ut och shoppa, synd att jag ska jobba. Imorgon ska jag försöka sova till 10, får se hur det går i och med att jag sover precis under. Ska jobba 1,5 timme imorgon och det klagar jag inte på, dock är det segt att jag ska jobba mellan 7 och halv 9 på kvällen, hade hellre jobbat på dagen och kunnat göra något sen. Istället får jag göra något på dagen när alla andra jobbar. Idag var det meningen att jag skulle ut och köra för att ha kört bilen innan jag ska hämta M men så blev det inte så jag hoppas att jag får köra en runda imorgon. Ska snart även försöka komma till ett Walmart och köpa en massa filmer, filmer som ännu inte har kommit ut i Sverige. Någor jag ännu inte har berättat om är att jag inte har ätit på vanlig tallrik sen jag kom till Denver, familjen äter alltid på papptallrikar. Eller ja, jag, Angie och David gör det. Vet inte varför. Idag är första dagen som jag faktikst har gillat maten här, vi åt teriyaki kyckling och ris, med en massa grönsaker. Riktigt gott.

<3

14/9

Sov hela 12 timmar inatt, super skönt. Dock var det hemskt att vakna och tro att kudden bredvid mig var Marcus och att jag låg hemma i min säng i Hässleholm. Sedan fortsatte dagen med att vi åkte och lämnade M på hennes skola och vi fortsatte med att försöka hitta ett kontor som har hand om Social Security Cards. Vi hittade inte det och körde och postade paket istället. Så snart kommer det ett till Liv, förlåt Marcus. När vi hade gjort det behövde Angie köra hem och hämta ett nummer så då kollade hon var kontoret var. Körde dit och satt i kö i 1,5 timme och när det var gjort, det tog 3 minuter att ansöka och jag får nummret om 2 veckor sen kan jag förhoppningsvis snart börja köra. Men nu verkar det som att jag ska köra bil på torsdag, hämta M på skolan, helt själv. Kan bli intressant. I eftermiddags gick jag ner till Safeway och handlade, lite chips och cookies, jag kommer inte att vinna vadet. Nu ligger jag i sängen och väntar på att One Tree Hill och Gossip Girl ska börja. Det är och förblir mitt måndagsnöje. Rundan ner till Safeway avslutades på Starbucks med kaffe, ska nog gå över till laktosfrimjölk, magen mår inte jätte bra.

<3

Jag vet inte om ni ser men det är Denver skyline, taget när jag gick ner mot Safeway.

Det ni ser i bakgrunden är Denver skyline, taget när jag gick ner till Safeway.


13/9 - Grattis Alex

Gick upp vid 6, riktigt tidigt men jag gör allt för Marcus. Började jobba vod halv tio och har jobbat till nu. Riktigt tufft, känns inte som att tålamodet jag trodde jag hade existerar hos mig men vi får se hur det blir. Ikväll skulle det ha blivit salladsbuffé med Petra men hon var trött efter helgen och jag är trött efter idag. Påminn mig att jag ALDRIG ska ha 3 barn, hehe. Nu ska jag bara ligga framför TV:n, hoppas på att somna tidigt för imorgon blir det prat med myndigheter. Ska fixa mitt "personnummer" så att jag kan få ett bankkort och ta mitt körkort. Troligtvis blir det jobba HELA helgen, det beror på hur David jobbar, om han är ledig efter sin Japan resa så hoppas jag att jag inte behöver jobba. Igår regnade, idag regnade men det har ändå varit varmt. När Angie kom hem efter jobbet så sa hon att det har snöat i bergen idag. Ska gå en runda imorgon, kanske ser snön? Vem vet.

<3

12/9

Idag har jag bara legat i min säng, suttit vid datorn och försökt att prata med Marcus. Det går ibland och ibland hör jag inget alls. Riktigt irriterande. Så imorgonbitti för mig ska jag ringa på vanliga telefonen. Imorgon blir det jobb mellan halv tio och halv sju sen blir det förhoppningsvis sallad med Petra och Emma. Sen vet jag inte mer, hur mycket jag ska jobba eller inte jobba nästa vecka. Alltid lika intressant att få reda på det kanske 48 timmar innan, och då har jag tur. Annars brukar jag få veta det kanske 24 timmar innan.

<3

11/9

Har jobbat en dal utan dagens arbete nu, ska snart på det igen. Har gjort pannkakor idag, mums. Det känns som att jag var i New York för flera månader sen men det var för bara 2 veckor sen. Känns som att jag inte har varit hemma på 5 månader men det är bara 2,5 veckor sedan jag åkte. 3 veckor sedan min avskedsfest var, känns som en evighets sen.

<3

När jag slutade jobba idag så hörde Petra av sig så jag begav mig hem till henne. Där träffade jag två andra svenskar och en tjej från Australien, Jessica Marie heter hon. Det var super trevligt. Bestämmde att vi ska ut och käka på söndag. Min största rädsla här är alarmet på huset så gissa EN gång vad som hände när jag kom hem, det utlöstes. Men det var inte mitt fel, det var faktikst mammans som inte hade berättat exakt hur det skulle göras. Men tva fan, polisen kom inte allafall.
Tack för ikväll tjejer.

10/9

Dagen gick som planerat, jag har köpt mig en dator så jag har suttit och fixat med den hela dagen. Har pratat med Petra, kanske ska med ut och kolla på bio ikväll. Men allt hänger på om Angie klarar läggningen själv men det borde inte vara något problem. Jag menar hon har väl klarat det innan jag kom hit? Inatt har jag inte kunnat sova, vissa dagar bara är så. Idag är en dag då jag saknar er där hemma, därför vill jag träffa lite folk ikväll.

<3

Dagen avslutades med att träffa Petra och Emma, super trevlig kväll. Var först och kollade på kläder till Hallowen och så åt vi. Sen blev det McDonalds och glass, kaffe för mig. Detta kommer inte att sluta bra, hehe. Efter det körde vi och kollade på film, Final Destination 4 , 3D. Riktig häftig upplevelse, en bra 3D för en gångs skull. En bra sak med USA, alla som känner mig vet att jag MÅSTE tvätta håret varje dag, men inte här. Det är skönt, hehe. 

9/9

Idag var Lisa här, ställde en massa frågor och berättade om saker som jag redan visste. Känns som om jag har jobbat hela dagen idag. Har dessutom jobbat "natt" och det resulterade i att jag kollade på Män som hatar kvinnor, en grymt bra film men jag rekommenderar ingen att kolla på den själv i ett stort mörkt hus. Så spännande/rälig är inte boken slom filmen är. Imorgon hoppas jag att det bli som planerat men vi får se, men vet aldrig när det gäller barn. Idag fick Angie veta att hennes chef kan ge henne massor av timmar, denna veckan! Hoppas inte hon får några timmar lördag till söndag för jag vill ut och träffa folk. Så håll tummarna för mig.

<3

8/9

Idag har inget speciellt inträffat överhuvudtaget. Inte mer än att alla grannarna har frågat hur jag mår, här vet alla allt om alla, nästan värre än hemma.

Har inte lyckats ta reda på hur jag gör min hjärtan än, men de klommer.

7/9

Har varit sjuk hela dagen så jag har bara legat i sängen och kollat på tv, NCIS mer exakt. Idag tog det mig 3 timmar att kolla min mejl, var tvungen att installera om saken så att jag kunde få internet med mera, tog en jävla tid. JAG BEHÖVER EN NY DATOR. Nu ikväll har jag bara kollat på Gossip girl och One Tree Hill, bra program men inte kul att kolla ensam...

<3



En liten del av bergen, väldigt liten...

Framsidan

Framsidan av huset


Det kommer att komma mer bilder, bara ta det lugnt. Men just nu så hinner jag inte.

6/9

Jag är bäst, så enkelt är det. Nu ska jag bara lära mig att jag har åäö igen. Jag lyckas med allt här borta, tror nästan att jag har utvecklats tillräckligt mycket för att komma hem igen, skämt å sido. Idag har jag jobbat med min scrapbooking, den kanske blir bra. Har även varit en runda i gallerian, hittade kläder men inga till mig, hmm undrar vem jag kan ha handlat till? Har aven varit med om det första regnet. Eller ja nästan, har sett det dugga men de säger att det är regn så jag tror på dem. Idag har det inte hänt alltför mycket. Försöker att få tag på Unathi så vi kan träffas men det är svårt att få ihop våra schema, eller hennes schema med när hon har bil och allt sånt, jag har knappt jobbat än. Angie får inga timmar så jag vet inte riktigt vad jag gör här.

Älskar dig Marcus <3

5/9

Idag sa lag jag lange i sangen och nar jag tillsist gick upp sa tog jag mig ut pa en powerwalk. Hittade till en mysig park som jag nog tar med mig flickorna tilll en dag, packar en picknick och leker av oss. Till middag sa at vi hamburgar ps Sonic, ett sant stalle dar man bestaller maten i bilen och de kommer ut med den pa inlines. Det trodde jag faktiskt bara hande i filmer. Stallet vi at pa lag precis vid foten av bergen sa vi akte inom pa vagen hem och vilken utsikt. Det vad haftigt. Aven ifall vi inte sag en hundra del av allt. Ikvall har jag varit ute pa en promenad, det ar sa grymt varmt pa kvallarna, man svettas som fan men det kanns skont. Kopte med mig macaroni and cheese och sa handlade jag lite till scrapbookingen, ska bli kul och resultatet kommer vara bra. DOCK kommer jag ALDRIG att bli lika bra som Bella. Fresten mamma borjade du pa kursen? Nar jag gick ner mot byn sa sag jag att de har Drive-Thru, men kan ni gissa oa vad. BANKOMATER!!!
Att ga ner mot byn nar det ar morkt ar maktigt, man ser alla ljusen fran Denver centrum, haftigt, haftigt.
Jag ska forsoka ga minst 1 timme om dagen, idag har det blivit 1,5 och det har resulterat i rumptraningsvark.

Jag vet att detta ar jatte jobbigt Marcus, men jag har inte lamnat. Jag kommer tillbaka och du vet att vi snart ses. Jag alskar dig.

<3

FLYG & 4/9

Kom pa att jag inte har berattat om dagen jag akte fran Sverige. Det borjade med att Marcus korde mig till Kastrup, dar foljde han med mig in, tack och lov for det far fy fan vilken ko det var till incheckningen. Jag lat Marcus sta i den med vaskorna nar jag gick och fragade en gubbe om jag kunde checka in sjalv, det kunde jag. Sa nar det var gjort stallde jag mig i en ko for att checka in mina vaskor. Da sa vi hej da till varandra, pussade varandra och fy fan vad det var jobbigt. Ville bara stanna tiden. Marcus gick darifran och jag stod kvar ocg grat, tankte vad fan har jag gett mig in pa?

Sen gick jag igenom sakerhetskontrollen och efter ett tag sa motte jag de andra 3 tjejerna fran Sverige. Vi gick mot gaten och kom forst i kon. Dar borjade varat aventyr. Pa flyget mot Frankfurt pratade jag, Emmie och Sanna konstant, Cajsa hon lag och sov. Plotsligt landade vi i Tyskland, det hade redan gatt 1,5 timme. I Frankfurt var det jag som var "ledaren", de andra tjejerna bara foljde min minsta vink och vi kom faktikst ratt. Pa flyget mot Newark fick vi inte sitta tillsammans. Innan vi bordade planet sa satt vi bara och pratade och vantade pa att kon skulle bli mindre, varfor sta i ko nar man kan sitta? Vi var nog bland de 50 sista pa planet. Jag siv en del av tiden det tog att flyga eftersom att jag satt sjalv. Hade tyskar bredvid mig. Nar jag vaknade sa ser jag att piloten gjorde en rondell i luften, ville han inte slappa av oss redan? Maten pa flyget var det varsta jag har atit. Nar vi landade var vi alla nervosa, skulle vi komma igenom utan problem? Ja det gjorde vi. Gick sen och hamtade vara vaskor., de kom fram till var lycka. Vi fortsatte mot Shuttlebussen som skulle ta oss till Sheraton hotell i New Jersey (5*) Dar fick vi reda pa att pa vart flyg hade det varit 47 stycken auparer som skulle till samma stalle. I frankfurt var det en tjej som kom fram till mig, det var Unathi och dar borjade var vanskap. Framme pa hotellet fick vi en massa info, vara rumsnyckla. Den kvallen tankte vi bestalla kinamat, istallet blev det mat fran en automat och en massa prat. Tidigt i sang, vilken jobbig dag, bara grat och grat. Stallde mig ater fragan, vad fan har jag gett mig in pa?

4/9
Har inte kunnat sova inatt, sovit 3,5 timme och ska jobba 8 timmar idag. Dock ar jag inte sjalv med barnen mellan 3 - 7 som jag trodde, Angie ar hemma till 5. Sen ska Angie och David ut och ata och sen ar det laggdags for mig. Idag tvattar jag aven min forsta maskin med egen tvatt. Lagat mat idag, blev macaroni and cheese, i microvagsungen. Det var helt ok, battre an den man gor i gryta kan jag lova.
M ar den av barnen som tycker det ar jobbigast att bli lamnad nar Angie ska ivag. Idag nar Angie och David var ute och at sa innan Angie korde skulle hon forklara for A vad som skulle ske, A bara"Bye mom, se you later". Sa med henne kommer det inte att bli lika mycket problem som jag hade forvantat mig.
Har sager alla att Volvo ar en lyxbil, det stammer nog for jag har inte sett en enda. Det blir gallerian med Unathi pa mandag men fragan ar hur jag kommer dit? Ska jag kora sjlav? Far for David men inte for Angie. Far se om Unathi kan hamta och lamna mig for Angie ar inte hemma. Det ar helgdag har pa mandag, undra for vad? Nu ar jag ledig till och med till pa tisdag. For nagra dagar sen var jag rormokare, idag var jag cykelmekaniker. TVA ganger. Jag lagade grannsonens cykel, kedjan hade hippat. Forsta gangen lyckades inte mamman sa jag forsokte, andra gangen lyckades inte grannen Bob och jag gjorde det pa 10 sekunder, han blev lite fornarmad av det.

<3

3/9 - Grattis IngMarie

Idag har jag jobbat 2 timmar, det ar lagom lange. Inte som imorgon, ska jobba mellan 9-1 och sen fran 3-7, men slipper ta och lagga flickorna iaf. Skont det for det vill jag inte gora annu, de har sina ritualer som man inte ska gora fel med. Idag hade jag bara hand om M och A, vi lekte pa deras baksida, byggde sandslott, gungade och studsade bollar. M var lessen for att mamma inte var hemma och lag sakert pa hammocken i 20 minuter sen insag hon hur kul jag och A hade och ville vara med. Idag har jag aven lagat den forsta lunchen och efter lunchen har jag bara varit pa mitt rum, legat vid datorn och pratat med Marcus <3 Men aven med Niclas och Madicken. Alltid lika skont att hora att livet rullar pa dar hemma. Jag har snart las ut bockerna jag lanade av Bella sa funderar pa om jag ska kopa Twilight eller inte, vi far helt enkelt vanta och se. Ska spara ihop pengar till en dator min ar sa fruktansvart seg, tar 15 minuter att starta om den. Har hittat en Dell for 500 $, ca 3500 svenska, valdtigt billigt for hur bra datorn ar och om jag ska kopa den ska jag be Angie gora det for da far jag 10% rabatt med. Jag har borjar bita pa mina kinder igen, MASTE SLUTA MED DET. Dagen avslutade jag med att ga 1 timmes powerwalk ner till "byn". Att ga dit ar inte jobbigt, det ar varre ham for det ar uppforsbackar och jag har inte vant mig vid hojden an sa jag ar helt slut efter den. Nar jag kom ner till "byn" sa kopte jag mig en STOR Caffe Mocha pa Starbucks, fjarde i mitt liv, vem vet jag kanske lar mig tillsist. Under powerwalken hade jag jeans och tjocktroja eftersom att det ar kvall har, det skulle jag inte ha haft pa mig, fy fan vad det ar varmt har.

<3

DET FINNS OST PA SPRAYBURK!!

2/9

Borjade dagen med en powerwalk och fortsatte till M skola. Det rullar pa sa mycket nu att man knappt hinner ga pa toa och pa tal om det sa fick jag leka rormokare igar. Det nya yrket kanske? Gick faktiskt riktigt bra for mig. Idag har jag inhandlat 2 par nya skor, super snygga, och en cam + mick sa nu ar jag 600 kronor fattigare.
Har aven pratat med Petra idag ska se om vi hittar pa nagot i helgen eller om vi tar det i veckan som kommer. Forhoppningsvis blir det Colorado Springs den 12 med en massa anda aupairer, men det beror helt och hallet pa om Angie ska jobba for om hon ska det sa maste jag ta hand om barnen eftersom David ar i Japan. En glad nyhet ar att alla mina jeans ar forstora, redan, problemet ar att jag maste handla nya klader istallet :P
Det blev inget ut och traffa folk ikvall, vi var for trotta allihopa. Istallet sa har jag fixat ett bibliotekskort. Pa biblioteket sa lanade Angie en bok om "Scandinavian Cooking". Det ar sa haftigt att se hur Amerikanare ser pa oss svenskar, inte alls som vi ser pa oss iallafall. Som kommentaren om mina nya skor "Nu ar du lika lang som alla andra svenskar".
Idag ar forsta dagen som jag har kant att jag inte sitter ihop med familjen och jobbar fast jag inte jobbar. Efter skolan och affaren sa gick jag ner till mitt rum och laste och pratade med mamma och pappa. Sa har anvandt camen idag men det funkade inte sa bra, min dator ar for seg for det med msn, sa jag hoppas att det ska funka battre med skype och marcus i helgen, annars far jag se till att spara pengar och kopa mig en laptop.

<3

1/9 - Grattis Catarina

En ny manad, har varit borta i 9 dagar, ratta mig garna om jag har fel :P Men det kanns som att jag har varit borta i 5 manader. Idag har jag varit helt sjalv med barnen i 4,5 timme, gick faktikst riktigt bra, kan ha berott pa att alla tre sov i 3,5 timme :P Men anda jag har genomgatt min forsta arbetsdag som aupair?! Lagade aven maten idag, det resulterade i att lagga in en frusen pizza i ugnen, men forst skulle jag forsta hur ugnen fungerade med, ungefar som nar jag skulle ga over forsta overgangsstallet, hmm hur fungerar det har? Istallet for att ha en knapp till ett overgangsstalle som vi har hemma sa hade de tva knappar for olika vagar och gissa om det tog ett tag innan jag fattade vilken av alla vagar som var den jag skulle ga pa.
Det kanns faktiskt riktigt skont att antligen fa jobba och inte bara sitta och rulla tummarna, men fy vad jag tycker synd om Angie, lamna sina barn nar den yngsta bara ar lite mer an 3 manader och fortfarande inte vill ta flaskan, hon var helt forstord idag.

Nu haller jag er uppdaterad sa da kan ni halla mig uppdaterad om vad som hander dar hemma. Det ar sa skont att ga och lagga sig och sa har man en massa mejl att lasa fran folk dar hemma. Det ar super harligt. Detta ar ocksa den forsta dagen som det faktikst har kants bra har i Denver, men jag ska prata med Angie och David om att det inte kanns hela bra att ha alla tre barnen nar lillan inte till fullu tar flaskan.

<3

31/8

Det som ar absolut jobbigast ar att vakna och tro att jag ligger hemma i min egen sang. Idag var vi i gallerian, har inte kopt nagon cam, ska se om familjen har en som jag kanske kan lana. Istallet kopte jag ansiktsprodukter som ska vara jatte bra for mina finnar, det marks att jag inte trivs for trots min medicin sa blommar dom. Nu ikvall sa har jag bestallt produkter fran I.d. betalade knappt 350 kronor for samma sak som kostar 1200 kronor dar hemma. Hela dagen har varit upp och ner men ikvasll sa har det funkat OK. Ska kanske traffa Unathi och den svenska tjejen Caroline i helgen. Hoppas att allt ar bra dar hemma. Har varit sjalv med S idag med, det funkade sadar. Hon vill fortfarande in ta flaskan sa jag vet inte hur det ska ga nar mamman ska jobba imorgon fran halv tva till halv tio.
Idag har jag sett asfalt, trodde nastan det var sant som bara fanns i Europa. Nar vi satt och at Tacos nu ikvall sa kollade jag ut genom fonstret och for forsta gangen i mitt liv sa har jag sett varldens minsta fagel, en liten kollibri.

<3

30/8

Pratat med mamma, det var hemskt. Ville bara aka hem men det blev lite battre under dagen. Vi var och handlade i en affar dar allt kostar 1$ sa nu har jag ett nytt block. Har har varit en TV kille och fixat min TV, perfekt. Vi var ute pa baksidan nar han gjorde det. Da ville A sitta nara mig, skont for hon vagar inte komma i narheten av mig alls sa jag vet inte hur detta kommer att sluta. Jag har aven bytt min forsta bajsbloja, STOLT. Jag spydde inte Pappa. Dagen blev mycket battre, jag var hemma sjalv med A och S och det funkade OK. Dagen blev riktigt bra nar David kom hem men det ar fortfarande jobbigt. Om 1 vecka sa aker David till Japan i 10 dagar, far se hur det kommer att sluta. Jag ska forsoka komma ut och se saker imorgon mamma, har inte hunnit ta mig ut idag. 
Saknar alla dar hemma, hela kroppen varker och jag svettas som fan. ter kanppt nagot heller. Lite frukt under dagen pch sen lite middag pa kvallen vid sex, det ar allt jag lyckas fa ner. Kanner ingen hunger. 

<3  

29/8

Sov till 8 och sen lag jag kvar i sangen till 9, laste och filosoferade. Sen hoppade jag in i duschen. Nar det var fardigt sa gick jag upp lagom till lunch tid. Idag at vi en kina buffe dar familjen ar stammisar. Folket som jobbade dar kande igen dem och var super trevliga. Nar vi kom hem var det dags for naptime. Da fick jag lara mig tvattmaskinen och var flickorna ska ha sina klader och hur ofta jag ska tvatta deras sangklader. Jag har gjort min egen forsta rundtur idag. Tog mig en promenad ner till en affar och har inhandlat lite scrapbooking, kanner att jag behover ha nagot annat att tanka pa en min hemlangtan. Familjen ar i kyrkan idag och jag har varit ensam hemma. Marcus har fatt ta del av mina problem, kanns skont for nu ar det lite lattare. Har aven pratat med Petra och jag ska nog ringa henne i veckan och hitta pa nagot. Imorgon blir det gallerian. Kanner mig konstant trott men der beror nog pa att vi ar sa hogt over vattnet mot vad jag ar van vid. Vi ska inte klaga pa vara vagar dar hemma, har ar det bara betongblock. Mamman hon ar helt galen i hand desinfektions medel, barnen far inte rora nagot utan medlet.
Jag vet att det finns en anpassningstid men for mig kanns den tiden som en enda evighet.

<3

28/8

Vaknade vid 4 och sov daligt fram och tillbaka. Gick upp vid 8 och sen ringde jag Marcus och mamma, pappa ville inte svara. Det var skont att hora era roster. Angie har visat mig vissa stallen har. Jag har gratis gym\pool om jag vill. Sa gymmet, jag kommer. Omradet ar super mysigt och jag har redan varit med om "Garage Sales", de har dem overallt pa fredagar och lordagar. Jag kanner mig som en i familjen med mamman men pappan ar med jobb, men han ar super trevlig. Han har forsokt att installera min TV idag och ska ge sig pa datorn imorgon. Har traffat en del grannar idag, men bara foraldrar, ingen i min alder.
Har aven fatt min forsta lon fast de inte behover ge mig den forrens om en vecka. Sa ska nog ringa Katie och Molly imorgon, far hoppas att de har bil for an far jag inte kora har. Troligtvis kommer jag nite att borja jobba forren om 2 veckor. Mitt schema kommer se ut ungefar som mammans. De ger mig fria tyglar nu och hon kommer arr beratta for mig om jag ska jobba. Hon vill att jag ska vara sjalvstandig och fa uppleva saker. En upplevels var att folja med och handla idag. Affaren sag ut som hemma men mycket billigare och frukten var nastan gratis. Vi skulle in for att ha 3 saker och kom ut med 100 typ. Barnen ar valdigt artiga, sager tack och nej tack. De har annu inte brakat och jag har annu inte hort S grata. I affaren var det inget DET VILL JAG HA utan allt flot pa bra. I affaren var det en som packade upp varorna, en som scannade och en som packade ner allting igen. Nu sitter jag i kallaren och kollar pa Criminal Minds, de sander typ 5 avsnitt i rad, du skulle varit med Mamma. Forvanandsvart lite reklam, det ar reklam oftare men inte sa langa sa det jamnar ut sig med om man jamfor med hemma.

Alskar och saknar er dar hemma

Marcus- Jag kommer inte att skriva nagot till dig har, du far email istallet. Eller ja du vet vad dom ar till dig.

Liv- Jag saknar foto pa dig, vill ha fler sa tycker att du ska saga till din mor och far, det ar trots allt en hel vecka sedan jag sag dig.

<3

RSS 2.0