26/10

Hemma i Sverige igen, åkte hem den 22 och får se om det kommer ett inlägg om mina sista dagar eller om jag bara glömmer allt :P

<3

21/10

Ska snart bege mig ner till Starbucks för kaffe med Molly. Det snöar ute, jag får inte köra bilen längre. JAG FLYTTAR HÄRIFRÅN IMORGON. Ska bli riktigt skönt att komma härifrån och kunna umgås med vännerna igen. Blir en flytt hem till Unathi sen får vi se vad som händer efter det.

<3

20/10

Vet inte var mitt inlägg har tagit vägen?! Någon som vill hjälpa mig att hitta det?

<3

19/10

...

18/10

Jag lever - men ingen lust att skriva

<3

Nyss hemkommen från en promenad, kommer hem till ett helt nersläckt hus. Då visar det sig att pappan har tagit barnen med sig ut för att äta. Ungefär 2 min efter att jag gick. Varför säger man inget? Så nu är frågan, vad ska jag äta?!

17/10

Inga ord beskriver min känsla - skulle det vara ett så är det
TOMHET

<3


Att vara kvar hos familjen i X veckor när de
inte vill ha mig här känns sådär...
Somsagt en tomhet är min känsla, en känsla av
att bara vilja gråta, dra täcket över huvudet och försvinna.
Känner mig inte välkommen längre, men det har väl
att göra med att jag vet att de vill ha ut mig härifrån
för att de inte behöver mig.

16/10

Sov till 8 imorse, av någon konstig anledning så vaknar jag alltid tidigt och innan klockan om jag inte ska jobba. Låg kvar i sängen ett tag sen körde jag ut på en pengaspenderingsrunda. Det blev 2 klänningar, ett par skor och ett par leggings, jag sparade lika mycket som jag spenderade. Allt skulle gått på 200 dollar men jag betalade 100, det är så det ska vara att handla. Ikväll skulle jag följt med några tjejer ut men orken och inspirationen bara försvann. Ingen mobil har jag heller så förlåt att jag inte hörde av mig. Jar fått mitt schema för de närmsta 2 veckorna, jag jobbar FEEEEEEEEEEEM dagar, mums. Och det hela ligger kanske på 30 timmar. Får lov att jobba 45 timmar i veckan och 10 timmar om dagen. Får se vad morgondagen erbjuder. Ska dock prata med Lisa, vi ringer om varandra hela tiden. Jag ringer, hon ringer osv.

15/10

Jobbat hela dagen. Känner att jag mår bättre än någonsin med vetskapen om att jag ska hem. Har till och med ork att faktiskt leka med barnen. Nu är jag ledig till måndag klockan halv tolv, jobbar några timmar sen är jag förmodligen ledig till fredag :D mumma. I helgen blir det förhoppniongsvis umgänge med lite folk från NYC, också auparier men som jag träffade där och de bor i Denver.

<3

14/10

Klockan ringde halv åtta imorse, jag fattade inte varför. Sen kom jag på att jag skulle ut och gå med Petra så det var bara att på med kläderna och köra och hämta upp henne. Det var mycket jobbigare att gå idag än vad det var igår. Kom hem och käkade frukost sen la jag mig i sängen för att kolla film. Somnade istället och sov i 5 timmar. Ikväll så har jag besökt Walmart och blivit av med pengar, som vanligt där. Sen körde jag inom TacoBell och vidare mot Emmas för att säga vi ses senare till Petra. Kom precis hem och ska väl starta en film eller TV:n, vänta på att mamma loggar in och prata med henne ett tag. Sen blir det sängen, jobb imorgon sen är jag ledig 3 dagar :) Det gillar jag. Nu ikväll så ringer Angie och David en av aupairerna, hon är från Japan. Får se vad som händer. Men jag kommer hem iaf :D

Höjden av lathet, bankomat DriveThru

Colorado är en öken

<3

13/10

Skulle jobbat hela dagen men när jag kom upp imorse visade det sig att jag va ledig, det gjorde mig glad :) Vet inte vad jag har hittat på hela dagen. Ikväll så gick jag och Petra en runda, käkade salladsbuffé på Sweet Tomatoes. Godaste maten jag har funnit här i USA. Efter det så åkte vi hem till henne och kollade på film. Körde hem vid 10 och har kollat på film tills nu. Inte ett dugg trött, ska dock upp vid halv åtta imorgon för att gå en långpromenad till :) Det gillar vi.

<3

12/10

Idag släppte jag bomben, de blev inte glada. Angie bara grät och grät och SJUKA jag kände lycka?! Kände lycka för att jag vet att det jag har valt att göra är det som kommer att bli bäst för mig. Har dock ännu inte bokat min enkelbiljett men det kommer någon av de närmsta dagarna.

Ska jobba imorgon, på eftermiddagen/kvällen så kommer Petra hit och så ska vi ta en LÅÅNG promenad. Jag är ledig på onsdag och då har Petra tvingat upp mig halv 8 för att vara hos henne klockan 8 för en ny promenix. Mysigt :)

<3

11/10

Jobbat några få timmar idag, och varit på ett aupairmöte. Pratade med Lisa idag, grät och hade mig. Tack Petra för det tysta stödet. Var meningen att jag skulle prata med min värdfamilj nu ikväll men jag kan bara inte yttra vad jag känner och hur jag mår. Ska ringa Lisa imorgon istället så får hon hjälpa mig, så fort jag kom in i huset nu ikväll så vreds sig min mage och jag känner tårarna komma. JAG VET VAD JAG VILL men hur ska jag kunna berätta det? Känner mig som en svag människa som inte klara något alls. Tankarna snurrar, tårarna rinner. Vad händer igentligen med mig? Och inte blev det bättre av att Lisa inte visste vem jag är, hon är här får att hjälpa oss...

<3

10/10

Ska jobba hela långa dagen idag, ligger bara i min säng förtillfället. Imorse när jag körde från Petra så fick jag skrapa rutorna på bilen, det är kallt här nu vill jag lova. 8 minus har jag hört ryckten om. Får se om jag orkar vara social ikväll eller om det bara blir sängen efter jobbet. Vi får se vad tiden utvisar.

<3

Som det ser ut nu blir det sängen tidigt ikväll, gårdagens huvudvärk är INGENTING mot idag. Hatar att ha ont i huvudet. Har jobbat hela dagen, med David hemma. Fick dock sluta en hel timme tidigare för att han ansåg att nu klarar han av de 3. Jag kommer från ingenstans och tar hand om 3 barn utan problem. Varför kan inte barnens egen pappa göra det? Jobba några timmar imorgon, sen blir det aupair möte på Starbucks. Hoppas på umgänge med Petra innan och efter. Ska dock bli trevligt att träffa Unathi igen.

9/10

Spenderade mesta delen av tiden i min säng igår. Hade planer på att stanna där hela dagen men så blev det icke. Begav mig till Petra där hon och Jess väntade på mig. Vi skulle spela något spel men mitt huvud tillät inte det. Sån grym huvudvärk men allt beror på alltituden. Efter mitt sovande och mitt uppvaknande så begav sig jag och Petra till ett matställe, gott med frukost klockan 10 på kvällen. Det gillas. Kom hem och skulle kolla TV eller film, det slutade med att vi kollade igenom en massa foto istället.

<3

8/10

Jobbat hela långa dagen och nu har jag precis kommit hem från filmtittande hos Petra. Hemma hos henne ligger snön vit på marken, hos mig syns den knappt. Ändå tar det bara 10 minuter att köra. Kollade på 51 first dates, har nog aldrig sett slutet på den. Innan jag körde till henne blev jag fattigare på Target. Har inhandlat 2 nya resväskor. Idag nör jag skulle lägga Audrey så var jag såå trött att jag själv somnade, vaknade av att jag ryckte till. Då är det illa. Får se vad dagen bjuder på imorgon. Monkey Buisness med Petra och Charlotte eller sova? Alltså kommer det att bero på om jag vaknar imorgon eller inte :P

<3

Fortfarande 7/10

Har nu varit vaken i 29 timmar minus 10 minuter och då ska jag komma till problemet! Jag är inte trött, hmm. Har nyss kommit hem från en runda med bilen som jag egentligen inte får köra. När jag kör den bilen betyder det att jag inte behöver betala någon bensin. Köpte med mig en glass hem, äckligt. Jag inhandlade även ett par VITA tygskor, hur länge kommer det att hålla sig om man tänker på att de ska sitta på mina fötter? Men och andra sidan kan jag väl aldrig bli värre än Madicken. Sorry för den men kunde bara inte låta bli.

Kanske ska berätta att två av grannpojkarna har svinis, och flickorna lekte med dem igår. Vi är alltså utsatta i minst 3 dygn. TACK för den!


Bild på dagens Lunch


7/10 - Lev Idag, Imorgon Kan Det Vara Försent

Gårdagen skulle bjuda på bowling alternativt biljard i Downtown i och med att det var Helenas och Tess sista dag här. Eftersom det bara är jag som inte är 21 så blev jag automatiskt chaufför vilket inte gjorde ett dugg med tanke på att jag aldrig har kört downtown och ville prova. Hur simpelt som helst, men kommer nog inte att köra där själv. Istället för att göra det som vi hade tänkt så blev det kaffe på Starbucks, har nu gått över från Mocha till Vanilj Latte. Kom hem vid kvart över tolv, låg och vände och vred till 10 i 5, somnade och fick ett sms av älskling, sen kunde jag inte sova mer. Alltså har jag sovit 10!! minuter inatt. När klockan blev 6 kände jag att den inte längre var lönt att försöka så jag gick upp. Är lite lagom trött just nu, men ska verkligen försöka att inte sova förren ikväll. Får väl se hur det slutar. Har varit så pass duktig idag att jag har tagit upp hälften av det som står på min lista över klagomål. HejHopp boka biljett på söndag kanske? Ska prata med min "LCC" som det inte heter för oss men endå. Se vad hon tycker och hur reglerna är. Kan jag åka med första bästa flyg, eller ska jag vänta? Oj detta kommer säkert som en chock för många men för mig och min nära, både här och där hemma är det något som har legat i luften länge. Kanske därför som jag inte har sovit inatt? Har legat och funderat en massa på vad jag vill göra. Jag vill inte passa barn 45 timmar i veckan. Jag vill plugga, hemma i Svergie. Jag vet vad jag vill, jag är inte en person som lever i framtiden längre. Nu lever jag för dagen och gör det som känns bäst för mig. Alltså om det jag gör för tillfället inte känns bra så byter jag. Tror aldrig att jag har varit sådan innan.

<3

6/10

Sitter hemma hos Petra, hon ringde och väckte mig vid 1, ojdå vad jag sov länge idag. Hade absolut ingen ork att gå upp idag. Vi ska bege hos Downtown senare för biljard spel. Det ända min familj sa åt mig var att kom inte hem för sent, nahe men vad är sent då?

Dop i helgen, jag vill vara med. Lova mig att ta en massa foto och skicka till mig når ni får tid. Saknar er där hemma jätte mycket. Hur mycket jag än umgås med mina underbara vänner här så saknar jag hemma.

<3

5/10

Jobbat några timmar idag, jag gillar inte barn! Eller jo vissa men inte alla i denna familjen. Idag skulle jag slutat 8 men tjugo över 8 blev det istället. Imorgon vet jag inte hur jag jobbar :S Har inte fått tillfälle att ta upp mina problem med familjen än men det kommer, jag lovar. Nu ligger jag här i min ensamma säng, är lite deppig för tillfället men det kommer att gå över. Ska snart kolla på One Tree Hill följt av Gossip Girl.

<3

4/10

Ja Petra det blir en snabb uppdatering idag med :P

Gårdagen började med att jag körde hem till Petra där hon och Helena låg i sängen något döda efter fredagens händelser. När de väl vaknade till liv så begav vi oss av upp mot Evergreen, och jag säger bara VILKEN UTSIKT. Det var helt underbart och det kommer foto på det när Helena skickar de till mig, glömde bort att ta med mig fotona nu. Upp till Linda var faktiskt inga problem med min bil, tro det eller ej vi kom upp och det var en kul kväll. Linda har helt enormt galna HostParents, jätte trevliga och balla. Vi åt mat och satt ute vid elden, sjöng sånger och pratade. Det var bara en varm famn som saknades för att det skulle bli bättre än bäst. Vid kvart över 3 satte vi oss i bilen och körde tillbaka till Petra. Det brukar vara MYCKET bilar men när vi körde hem så var det tomt, en speciell känsla. Nästan som att köra hemma igen. Kom hem till Petra och gud vad trötta partypinglorna var, den ena tar en piruett i trappan och den andra trillar två gånger och skrattar så mycket att hon inte kan ta sig upp. Vi sov till 12 idag, riktigt skönt och behövligt.

Dagen har spenderats med att göra av med pengar, känns inte riktigt bra men dock. Avslutades hemma hos Petra med en misslyckad middag istället för bio, det var ingen av oss som var hos Linda igår som orkade något idag. Nu ligger jag hemma i sängen och skriver, ska snart läsa eller starta en film, får se vad jag orkar. Imorgon blir det jobb mellan 15 och 20. Har även skrivit ner allt som jag ska ta upp med föräldrarna så jag hoppas att jag är tillräckligt modig för att göra det imorgon.

Helena, jag tänker på Stockholms dialekt nu, hehe.

<3

3/10

Ska snart iväg hoppas jag, väntar bara på samtal. Illa att jag inte kan logga in på msn, kan inte prata med mamma eller mormor. Tråkigt värre. Antagligen därför som jag bara sitter här i min säng och väntar. Om jag hade haft en mobil så hade jag iallafall kunnat köra iväg och gjort något men nej nu kan jag inte det, dumma familj :P

<3

2/10

Har jobbat hela långa dagen så nu är det skönt att lägga sig i sängen med nytvättade lakan med min bok och datorn. Ledig imorgon så ska bege mig och hämta upp Petra med flera imorgon förmiddag sen hoppas jag på att umgås med Petra till vi ska iväg. Allt för att inte vara här. Jag läser alla kommentarer som jag får, men jag orkar inte svara på dem. Men ni ska veta att jag läser och det värmer i mitt hjärta att se att ni tar er tid att skriva till lilla mig.

<3

1/10

Jobbade 2 timmar imorse, riktigt drygt att gå upp. Har STORA problem att sova här, somnar kanske runt 4 och går upp vid 8. Men imorgon kan jag iaf sova till 10-11 vilket är skönt. Har varit ute och kört en massa idag och varit och inhadlat böcker bland annat. När jag kom hem från min färd så hoppade jag in i duschen, hade egen tid med att raka benen och smörja in kroppen med mera för jag tänkte att det skulle bli en hemmakväll men ack så fort allt kan ändras här. Här är det spontanitet som gäller. Så vips så var jag på väg mot Petra för att hämta upp henne och sen vidare med Emmas för att hämta henne. Sen blev det till att köra 6-filig väg mot ett cafe vid namn Stellas, där mötte vi upp Tess och Johan, drack kaffe och pratade. Satt ute och jag skulle gissa på att det är väl en cirka 3-5 grader här nu. Dock uppemot 12 på dagarna. Kallt men trevligt. På väg hem så var det en olycka, en lastbil som stod stilla på mitten filen av 5 stycken. Upplyst med en massa lampor så man såg iallafall det men ändå lite obehagligt. Mitten filen var ju min fil, så det var bara att blinka och byta fil. Kom hem nästan precis och nu är det jag som har larmat, är det rätt gjort? Ja det vet man aldrig.

<3

30/9

Idag är första dagen jag har fått köra själv. Men dagen började med jobb, vem kunde ana. Slutade vid 1 när vi kom hem efter en runda på ToysRus och lite sånt och trodde jag inte skulle jobba mer. Frågade Angie om jag kunde ta bilen idag och köra runt och träffa folk och givetvis fick jag de så jag ringde Petra men hon var hemma och var sjuk - BLI FRISK :P Ringde istället Unathi och vips så bestämdes de att vi skulle träffas hemma hos henne vid 6. Gissa vad som hände sen, jo Angie kom ner och frågade om jag inte kunda jobba till 9 ikväll. Jag sa faktiskt nej till de men det blev iaf jobb mellan halv 3 och halv 6. Sen satte jag mig bakom ratten och körde för att träffa Unathi. Vi käkade lite som pratade vi med en annan aupair i vårt område och gissa vad. Detta är bara inte sant, hon är hos den familjen som jag först pratade med, tycker världen är bra liten ibland alltså. Så vi mötte upp hela familjen på Burger King så nu har jag träffat de personerna med. De hade tjatat på henne att hon skulle ta kontakt med mig så att de fick träffa mig, känns konstigt och kul. Imorgon blir det jobb som vanligt och hela fredagen ska jag jobba. Sen på lördag, ja jag säger bara att jag längtar.

<3

RSS 2.0