Stolt bilägare

Jag blev förvånad igår när pappa visade mig min studentpresent :)
En bil, jag blev jätte glad och väldigt chockad. Kunde inte sluta le och tillsist sa han till mig att jag borde gå in och äta en citron, så glad var jag :)

Kvällen var superlyckad och jag tackar alla som kom.

<3

Party

Snart kommer mäklaren hit, blit troligtvis flytt. Men då hoppas jag att jag inte är hemma. För nu har jag skickat in alla papper. Plus att nu är det bara drygt 2 månader kvar i skolan. Det känns overkligt och riktigt häftigt.

Ikväll kommer en massa tjejer till mig :) Ska ha ett lite homeparty och det kommer bli super. Ska snart öppna först cidern och sen kommer det bara att rull på hela kvällen. UNDERBART.
Ses ikväll girls

Tuff dag

Vaknade vid åtta och ringde skolan för att få tag på Aurell, ska fråga om han vill vara min referens till USA. Hoppas han vill.

Ska snart gå till blomsterlandet för att köpa en handbukett till begravningen i eftermiddag.

<3

Studiedag?

Idag ska det föreställa studiedag. Men det känns verkligen inte som det. Jag har fortfarande inte "börjat" skolan om det skulle varit skola. Men jag har hunnit med två rundor till tippen med mög och har precis ätit frukost/lunch. Senare idag ska jag laga middag. Idag blir det lasange, mums.

Skola imorgon, börjar vid åtta och tycker det är tidigt. Tycker dock LITE synd om marcus som ska gå upp jätte tidigt. Hehe.

Imorgon ska jag också laga mat, vad jag är duktig. Då blir det gulasch soppa. Det är ännu godare så jag ska göra minst dubbel sats så att jag kan ha det i flera dagar ;)

<3

En söndag hemma

Pelle har varit här en runda idag. Fick se jätte fina tårtor som Jenny bakar så nu är det också fixat till studenten. Det blir en tårta som INGEN annan kommer att ha. Och ingen tårta som föreställer en studentmössa.

Skulle städat en massa idag men ingen orkade. Ska ta det imorgon för jag har studiedag och mamma har semester. Blir några rundor till tippen och göra oss av med allt skit.

Ikväll hoppas jag att det blir en kväll med mys och umgänge.

<3

KYRRE :)

Nyss hemkommen från Vittsjö efter trevlig middag och super roliga lekar. Ska snart sova en stund sen upp och köra 4 flickor tillbaka till Vittsjö. Känns bra att göra folk lyckliga.

Några dagar sedan jag skrev men iblland finns det inte saker att skriva om.

Jobbat idag och chefen blev inte allt för glad när hon fick reda på att jag troligtvis åker redan i juni istället för oktober. Men jag vill åka så tidigt för att komma hem tidigare och för att kunna läsa direkt när jag kommer hem. Känns jätte bra att jag har fått iväg min ansökan så vilka dagar som helst kan jag få samtal från andra sidan jorden. Skrämande och häftigt.

Nu fick jag precis upp en ruta där datorn hotar med omstart. Tar det som ett tecken och kommer snart stänga av datorn.

<3

Klänning

Snart bär det av till Vinslöv för att hämta min balklänning. Ikväll blir det att sitta hemma eller fotboll, har inte bestämt mig ännu.

Skolan idag har varit precis lika onödig som vanligt.

<3

Ännu ingen skola

Börjar om 2,5 timme. Då ska jag ha 50 minuter svenska och det känns inte alls lönt. Förtillfället så möblerar jag om på mitt rum. Jag skulle bara städa igår men det slutade med att jag gjorde om helt istället. Så nu står sängen som den gjorde när jag fick mitt rum. Bara det att sängen har blivit 70cm bredare. Min fina garderob kan jag inte använda längre så nu använder jag min stege som garderob istället.

Ikväll ska jag på tupperware party hos bella. Intressant, hehe. Dock ska jag inte handla ett dugg. Känns inte lönt plus att jag inte har några pengar. Men handla det ska jag göra på mitt eget lilla party i slutet av månaden.

Denna veckan ska jag ägan åt att söka information om kvinnans roll i olika situationer och sen börja skriva min uppsats. Gör jag inte det så ska jag iaf göra färdigt de sista inlämningsuppgifterna i Historian så att jag bara har uppsatsen kvar sen, då kommer jag att känna mig lycklig.

<3

Städa, städa och städa lite till

Nu har jag en paus i mitt eviga städande. När jag städar mitt rum så betyder det att jag städar min garderob. Fint blir det och jag packar ner mina kläder. Igentligen borde jag inte lägga så mycket tid på att städa eftersom jag har en hel hög med skolarbete att göra men det är skönt och avkopplande att städa. Plus att det är jätte skönt när det väl är färdigt.

Ikväll hoppas jag att det blir massa serie kollande. Marcus sa kanske och det är ett framsteg för att vara min pojkvän. Vi ska nog också kolla på "wipeout". Få skratta lite åt andra människors olycka. Härligt.

Skola imorgon, känns så onödigt eftersom att jag har en lektion mellan tio i tre och kvart i fyra. Men jag ska besöka lite arkiv under dagen och börja att skriva min uppsats.

<3

Snart

Nu har jag och marcus precis bastat, alltid lika skönt. Ska snart starta en film och ligga och mysa <3 Köra och köpa läsk med hoppas jag.

På måndag så ska jag skicka in min ansökan till USA, det är verklighet och jag ska åka iväg. Nu ska bara familjer ringa till mig sen är det en Stockholsmresa att göra med. Sara & Elin hoppas jag följer med isåfall :)

Mindre än tre månader kvar till studenten, vilket äventyr som väntar sen. Ansvar med mera men jag längtar som bara den.

Nu kom marcus ut ur duschen så ska ge mig av härifrån.

<3

Fredagkväll

Nu har jag varit och lämnat mamma i Vittsjö och varit hemma hos marcus och ätit middag. Förtillfället sitter jag hemma i soffan, kollar lite bloggar och lyssnar på så ska det låta. Det är trevligt att inte tänka på något överhuvudtaget. Imorgon blir det nog en likadan dag. Skönt.

Måste ta tag i min Historia B/C uppsats, har ett ämne och ska börja besöka arkiv. Känns faktiskt som att det kommer att bli skoj och lärorikt att skriva den. För en gångsskull så ska det bli intressant.

Nu ska jag gå ut och baka en kladdkaka och kolla vidare på TV.

<3

Skolan

Känns som en dag som har varat i en evighet. Började klockan tio då vi gick igenom hur man framställer papper. Nu sitter jag och har precis skickat in en av alla historie uppgifter och väntar på att min sista lektion ska börja. Ska ha bokföring nu på eftermiddagen.

Igår gjorde jag inte allt för mycket, fick tillbaka ett prov och satt och väntade i skolan för att min klass inte kan berätta för mig när saker händer, det jag hade fått reda på stämde inte så jag missade viktiga saker. Sånt gör mig riktigt förbannad. Imorgon är det också skola som gäller sen är det helg.

Fredag ska jag ge blod, känns som en god gärning. Hoppas bara att jag inte har ont i halsen och är förkyld för risken finns säkert att jag inte skulle få ge bara för det.

<3

<3

DEN KÄNNS BRA...

RSS 2.0