vad ska man säga?

FY FAN VAD LIVET ÄR ORÄTTVIST.
Hoppas du har det bättre nu, vi ses i ett annat liv some where else.

Mycket att göra

Jag har oerhört mycket att göra fram till lovet, håller på att få panik. TRE uppsatser, FYRA inlämningar plus prov och projektarbete. Men det blir säkert bra om jag bara någon gång hade lärt mig att börja i tid.

I helgen blir det en del jobb men även en mysig kväll med Marcus i Helsingborg. Vi firar 3 år <3

Nästa vecka blir det sjukhus besök och även en runda till Malmö för att kolla in STS och deras au-pair program.

<3

"bruten hästsvans"

Tack för en väldigt trevlig lördag kväll. Louise kom redan vid halv fem och dicken vid halv sex. Men så är det när bussar ska passa. Sara kom vid sex och Linn dök upp vid sju. Kvällen bestod av massa cider och kortspel. Även mat på Valention trots att ingen ville ha mat.

Efter massa kort och Harry Potter spel, som alla sög på, fortsatte pratet om allt möjligt. Vi flummade och var allmänt roliga. Det roligaste var alla gamla minnen som dök upp. Så rubriken den är tillägnad Hanna.

<3

Onsdag

Vaknade halv tolv, UNDERBART.

Om cirka en kvart blir det bowling med Macce och Stiffe. Kanske någon annan det visste dom inte riktigt. Ska bli trevligt iallafall. Inte ligga hemma hela långa dagen och bara sega. När jag kommer hem därifrån ska jag ut och springa eller gå. Får se vilket det blir, men underbart väder är det idag. Så det ska bli skönt att komma ut.

På lördag blir det tjejkväll. Mat och massa dricka, härligt. Söndagen lär bli en bakis dag med massa serier på tv:n. Jag vill se Gossip Girl men jag tänker inte börja mitt i en säsong. Alltså betyder det att jag måste köpa säsong 1 och sedan vänta på 2:an haha.

<3

Blekt hud svart skönhet

Idag har jag gjort en massa bra saker. Har vaccinerat mig med första sprutan mot Hepatit. Jag har bytt bank och jag har varit och kollat nya glasögon. Dock lutar det faktikst åt linser igen. Men jag får se, har inte riktigt bestämt mig.

Jag har också skrivt mitt tal i svenska. Jag blir så irriterad på att världen är som den är, jag menar i Sverige så solar vi för att bli fina, men i Afrika. Där bleker dom huden?!

Nej jag ska inte yttra mig mer, då kommer det inte bli bra imorgon.

<3

En ny vecka

Grattis till Sara som klarade teorin idag : )

Tråkig lunch så jag köpte kina mat med mig hem, kröp ner under täcket och kollade på One Tree Hill i några timmar. UNDERBART. Och lat som jag är så pallade jag inte min sena lektion, sorry Lousie.

Ikväll var det ingen som pallade bowla och det var synd, men men. Ska få Marcus att hitta på något ikväll eftersom ingen av oss ska med till Lund imorgon. Vet inte riktigt vad vi kommer göra men något hoppas jag iallafall.


Veckan ser lugn ut. Internet får vi förhoppningsvis imorgon och sen jobbar jag inte förrens på torsdag. Sen förvisso jobbar jag till söndag men sen är det långledigt för min del. Hela 4 dagar.


Helsingborg är bokat den 22 november och det ska bli super mysigt, hoppas nu bara att vi hittar ett hotell också. Jag älskar dig <3


Halmstad

Jobbad sent igår, skulle bara jobbat till 23 men det blev 01:30 istället. Marcus, Alex, Rasmus och Troedsson kom och hämtade mig. När jag väl var hemma kunde jag inte sova så jag har sovit cirka 3 timmar inatt för att klockan sju gå upp och sätta mig på tåget till pappa.

Nu är jag hos honom och har börjar med mitt projektarbete. Handlat lite mattor och annat smått. Även fått upp lite lampor, tavlor och hyllor. Nu är det bara stolarna kvar, dock och skriva också.

ikväll blir det fest hos älskling <3 Det ska bli hur kul som helst att träffa alla igen, inte bara jobba ALLTID.

RSS 2.0