Att räcka till

Jag vet inte längre hur jag ska bete mig. Jag känner mig bara helt borta och förvirrad. Jag vet att jag måste finnas men känns som att jag bara gör fel. Jag ska inte behöva veta allt detta som 18, men jag får väl axla rollen som "vuxen". Det hade jag kunnat göra om jag bara hade vetat hur jag ska agera. Jag känner mig otillräcklig, och ännu värre känns det när jag vet att jag måste vara stark och finnas där. Men man finns inte där om man inte ens kan gå några få hundra meter? Jag är bara så rädd för att de besluten jag fattar ska vara alldeles fel och såra mer än att hjälpa.

Jag är inte mig själv förtillfället! Och vem kan då begära det av någon annan om jag inte själv kan? Jag är förvirrad och rädd...

<3

Skola

Ingen skola för mig idag. Hade sån fruktansvärd huvudvärk igår och när jag vaknade så jag lät bli.

Dock har jag precis kommit hemfrån skolan. Skulle lämna in min rapport men Eva syntes inte till. Jag har ockås lämnat in min dator. Plus att pappa fick med sig min TV upp till Halmstad för att laga den.

Förtillfället sitter jag vid mammas och den suger, jag väntar också på att Louise ska komma en liten runda. Känner att glädje behöver jag just nu.

Ska snart till Lund för att kolla så att allt står rätt till med mitt ben. Och gör det det så vet jag inte vad jag ska göra, för jag har ingen känsel. Prövade så sent som idag och jag känner inte en nål :S

<3

I have no energy anymore.

Riktigt drygt att sitta här utan folk. Jag är för lat för att gå hela vägen hem bara för att slippa sitta här. Glad att jag har datorn med mig. Något man kan göra iaf.

Min balklänning har kommit och ska hämta den den 11:e mars. Måste fixa skorna innan dess. Har iaf hittat vilken typ jag vill ha så måste ta mig till kristianstad och handla dem.

Slösat pengar idag på välbehövliga jeans. Har inte köpt jeans på jag vet inte när så det är skönt.

Snart kommer föräldrar, anhöriga och andra intresserad hit och ska kolla på våra arbeten. När det är gjort ska jag hem, slänga mig på sängen och sova. Trött och ont i huvudet.

Betala

Jag gillar inte att betala räkningar. Jag blir alltid så fattig.

Snart ska jag bege mig till skolan och ha redovisning på projekarbetet. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Hoppas bara att de små skitarna som kommer v¨gar gå fram och prata med oss. Hehe.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra vid mig.

Sitter vid lillebrors dator och hittar inte alla tangenter. Där finns inte ens åäö utsatt, de ligger gömda.

HJÄRTA

Första listan för min del

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på första frågan) Lycka till!

1. Vad heter du: Jessica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jazz
3. Flicknamn: Jenny
4. Pojknamn: Jacob
5. Yrke: JAS-pilot
6. Färg: Jordgubbs röd
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Jätte räkor
9. Sak i badrummet: Jord
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Jävligt mycket : )
12. Något man skriker: Jävlar!
13. Film: Jönssonligan
14. Något man dricker: Jos
15. Band: Joddla med Siv
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Jönköpingsvägen
18. Bil: Jaguar 
19. Sång: Just Dance

Jag utmanar:
Den som vill :)

Avskärmad

Ingen skola idag, ont i magen och mår skit. Har precis gjort färdigt projektarbetet och det känns helt underbart att slippa tänka mer på det.

Jag känner mig helt avtrubbad mot omvärlden. Orkar inte längre ta in allt som händer runt omkring mig.

<3

Svenska, jobbintervju

Ja det känns som igår jag blev anställd på McD. Samma typ av frågor.

Snart börjar Historian. Ska ha arkivkunskap, får se om det är intressant. Kan säkert bli det. Jag tror att jag har kommit på ett nytt uppsatsämne, den kvinnliga rösträtten i Norden. Men får så om Jessica tycker om det. Jag tycker det är väldigt intressant. Dock är det hemskt att vi i Sverige som säger att vi är så jämställda. Ändå är vi det landet som är blend det sista i världen som inför kvinnlig rösträtt.

Inget mer tvång med bandage på handen, bara när jag känner att det gör riktigt ont.

Snart helt färdig med rapporten, ska bara fixa mina foto sen är det klart. Det blir bilder på bänken. Tycker det är mer lockande än att kolla i ett häfte fult med bilder.

<3

3 filmer

Idag har jag och Marcus sett tre olika filmer. Skönt att inte göra något överhuvudtaget.
Sitter och kollar Saras blogg och får sinne på att två tjejer inte vet i vilket landskap Malmö ligger i :@

Skola imorgon efter två veckors ledighet. Känns lite konstigt.

Arbetsterapeuten imorgon. Förhoppningsvis blir det inte mer bandage på vänster handen nu.

<3

Färdig

Nu har jag skrivit färdigt min projektrapport. Vet bara inte om loggboken ska vara med för isåfall få jag renskriva den på måndag.
Jag har även skrivit färdigt mitt personliga brev till USA så nu är en sak till avbockad på listan att göra. Nu ska jag bara ut och ta lite foto på mig själv och barn som jag har passat. Det ska nog inte bli några problem.

Igår skulle det vara fest, men så mycket fest blev det inte. Faktiskt riktigt skönt att vakna nu på morgonen och må bra, för det hade jag inte gjort om vi hade festat. Det var trevligt att träffa Malin och Linn, inte allt för ofta det inträffar. De andra som var hos macce träffas jag ofta nu förtiden och jag tyker att det är UNDERBART <3

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra vid mig. Hem till Macce och vara social ikväll. Det ska bli riktigt roligt för det var lägesen jag träffade gästerna som ska komma. Synd bara att Alex inte kunde komma. Hoppas dock att vi ses snart.

<3

USA nästa

Fått besked på att STS godtar mig som aupair. Nu ska jag bara fixa mina referenser och lite sånt smått. Har fixat en del redan. Skriva klart det peronliga brevet och ta foto på mig och barn. Hehe. Det känns spännande och lite läskigt. Men förhoppningsvis åker jag någongång i sommar. Man vet ju inte exakt när eftersom det kan ta tid att hitta en familj som jag kan tänka mig att bo hos i 1 år.

Så samma dag som jag ska ge blod så ska jag på en hälsoundersökning. Och när jag har gjort den så ska det andra vara klart och så ska jag skicka in mina papper. Herregud det börjar verkligen bli verklighet.

<3

Ojoj

Ett till idag, jag tycker det är tråkigt att vara vaken helt själv.
Marcus ligger bara och sover och här sitter jag. Men jag ska fortsätta att träna iaf, nu startar jag FIFA och om ett tag ska jag gå in till marcus och hoppa på honom så att han kan vakna för detta är tråkigt.


Många bollar i luften

Det är sån jag är, för tillfället sitter jag med tre words dokument. Ett som är till projektarbetet. Ett där jag skriver på den andra historie uppgiften och det sista är ett personligt brev på engelska. Det är ju inte konstigt att inget av det blir färdigt.

Igårkväll satt jag Macce, Sara, Timmy och Rasse på donken i några timmar, jag körde ut och FYFAN vad halt det var. Halkan igen så jag kan lära mig hur man gör? HAHA. Jag är feg jag vet. När vi väl kom hem så satte jag och Macce oss och spelade FIFA 09. Jag kan ju bara säga att jag är inte så duktig. Sen när vi hade gjort det och gick och la oss så kunde jag inte inte sova så då tog jag hans mobil och spelade Copter tills dess att jag slog hans rekord.
För att inte skämma ut mig lika mycket idag på FIFA så gick jag upp tidigt och övade mig lite, så nu är jag lite duktigare men jag suger fortfarande.

<3

Lägensen sist.

Har inte varit direkt aktiv här, glömmer bort att jag har en blogg när jag gör massa annat på internet. Idag sitter jag bara hemma hos Macce och pluggar. Har lämnat in en av två uppgifter i Historian och det är jag super nöjd med. Får panik för att jag inte vet om jag skriver tillräckligt mycket på projektarbetet men jag känner att jag har skrivit det som jag vill ha med så får se om det duger.

Jag är nervös över att åka till USA ett helt år, och jag gissar att jag har en försvarsmekanism som går inte och gör så att jag inte fixar till min anmälan. Det är nästan inget annat som är kvar att göra men jag tar ändå inte tag i det. Fy på mig, hehe.

Nu ska jag fortsätta med att vara duktig och skriva vidare om den kvinnliga rösträtten i Sverige. Får väl se hur det slutar.

<3

RSS 2.0