27\8

Upp annu tidigare idag och jar ar riktigt nervos over att traffa familjen. Pratade med Angie idag och tydligen sa berattade hon for Madelyn igar att jag ska komma imorgon. Det kanns inte alls bra, det kanns som en san sak som skulle kunna gora att jag inte stannar ett helt ar.

Ni skulle se frukostarna som vi far, dar ar en massa frukt och bagels men resten ar bara wienerbrod och muffins. Man marker dirket vilka som kommer att rulla fram om ett ar. Det som ar bra med frukostarna ar att jag verkligen vill vara nyttig vilket kanns super bra.

Hittils har jag spenderat 95 dollar har, vilket inte ar mycket med tanke pa att jag har kopt ett telefonkort for 20 doller och NYC turen for 35.

Det var valdigt krangligt att flyga sa var lugn Marcus jag kommer att se till att du far med bara en mellanlandning.

So jag skrev innan sa tanker jag redan pa engelska eftersom man pratar det sa mycket. Man pratar det till och med med svenskarna om man inte tanker sig for.

Detta aret kommer att bli nyttigt, Ben och Jerrys slang er i vaggen, det ar inte alls som hemma, jag vet jag har redan provet men det var inte gott sa ta det lugnt. Och jag som gillar hot wings, inte heller det kan man ata, det ar riktigt nasty men det ar bara tur for mig, jag kommer att VINNA.

Det kanns tomt utan Emmie och Sanna men istallet sa vantar Petra och Caroline, hoppas att de ar lika underbara. Sedan langtar jag efter att traffa Molly och Katie med, nagra kanda ansikten lixom.

Mina dagboksinlagg kommer att bli enorma, nastan som noveller. Kanner att nar jag har borjat sa kan jag inte sluta. Idag har jag aven kopt en parfym.

MAMMA OCH PAPPA JAG VILL HA EN 5 ARS DAGBOK.

Antligen ar jag framme och jag ar super trott, ska jag ga upp och saga till att jag tankte lagga mig eller bara somna. Hor att nagon ar vaken men vet inte pa vilken vaning och har inte varit pa overvaningen sa jag vagar inte ga upp. Jag sover i kallaren med ett eget badrum och en walk in clothset, maste borja shoppa sa att jag kan fylla den. Huset ar stokigt men det kanns bara bra. Familjen kanns sa jordnara och ar latta att prata med. Har inte pratat med pappan innan men det var han som kom och hamtade mig pa flygplatsen, forst gick han bara rakt forbi och missade mig sa jag var tvungen att springa efter. Sedan tog han mina tunga vaskor sa de slapp jag. Det tog ca 1 timme med bil fran flygplatsen for att det var rusning, vi kunde inte kora det hallet som gar snabbast sa vi fick kora runt Denver. Maten var fardig nar vi kom "hem", bakpotatis och skinka med graddfil :D Jag kan atat min dippa. Godiset har jag fortfarande inte rort, vill vara nyttig och bli smal vilket kanns super bra. Mitt badrum ar svart och gult.
M ville leka med mig direkt, nar jag kom sa hade hon en ljusbla troja med svenska flaggan dar det stod "SWEDEHEART". Efter maten sa ville A ocksa leka med mig. Nu hor jag barnen skrika, de vill inte sova. Vet inte nar jag ska borja jobba men misstanker pa mandag. Mamman sa idag att efter jul ska hon forhoppningsvis bara jobba 3 till 10 timmar, gott for mig.
Jag maste kopa en riktig anteckningsbok eftersom att jag forst skriver allt for hand och sen skriver in det i datorn. Jag vill ju spara alla mina kanslor fran detta aret. Jag hade glomt att kopa med mig en adapter sa det skulle David forsoka fixa efter jobbet till mig. Kommer vara tvungen att ta korkort har for annars far jag inte vara med pa forsakringen och da kan jag inte kora bilen heller. Men det sa David att det inte skulle vara nagra problem med, hans sa att det ar mycket svarare i Sverige an har.

<3

26\8

Upp tidigt idag, redan klockan 6. Idag har vi fatt utbildning pa CPR vilket ar bra men det kanns sa hemskt att olyckor faktikst kan intraffa. Idag har det bara varit en massa info. Ikvall blir det chill med mat pa hotell resturangen och sedan sangen. Idag har varit en bra dag, inte allt for ledsen och det kanns faktikst som att jag kommer att klara av detta aret.

Min rumskamrat lanade min telefon, vi har bada kopt telefonkort som de sa att man skulle kunna navanda fran sin mobil, men ack sa fel det var, det hela slutade pa 200 kronor. Jag har fatt pengarna av henne.

Istallet for att folja med och bada i poolen, jag orkade inte raka mina ben, sa bara tog jag det lugnt istallet.

Jag har sa kul med Sanna och Emmie, det kanns lite konstigt att lamna dem pa andra sidean USA.

Jag har redan borjat att tanka pa engelska vilket at jobbigt nar man ska skriva for helt plotsligt sa star dar en massa engelska ord. Jag och min rumskmrat Unathi kommer jatte bra overrens vilket kanns bra eftersom vi ska bo nara varandra sen. Hon alskar svenska musik och vi byter fordomar och erfarenheter med varandra.

<3

25\8

Upp tidigt for att borja skolan, sitter med alla mojliga nationaliteter, det finns hela 26 st pa skolan. Jag har redan hunnit se att kranen vrids pa fel hall nar man ska tvatta sina hander. Pa programet finns har 4 killar, av 137.
Allt det jobbiga kanns mycket lattare idag i och med att man ar sysselsatt. Det ar sa latt att prata engelska, det bara flyter pa.

NYC var haftigt att ha sett men det var en besvikelse. Det var pa kvallen sa man sag inget det var synd. Vi stannade vid Times Square och Rockafeller Center annars korde vi bara forbi alla platser, som Empire State Building, Ground Zero, Central Park och nagra andra. Det kandes nastan som att man var i Egypten med alla sma basarer som saljer allt mojligt skit. Inte alls den overklassen som jag hade forvantat mig.

Tva av svenskarna som jag flog med Emmie och Sanna kommer jag jatte bra overrens med. Vi umgas hela tiden och vi har det super kul, kan inte sluta skratta at vissa av vara saker.

Sjalva lektionerna har varit larorika men det ska bli valdigt skont att komma till familjen pa torsdag.

<3

24\8

Det forsta jag sag nar vi landade i New York var ett IKEA. Idag var en en jatte jobbig dag, vill bara aka hem. Har redan hemlangtan och det kanns inte bra. Jag har super trevliga rumskamrater, Unathi fran Syd Afrika och Caroline fran Brazilien. Jag har uppgifterna till vart vad. Kommer att skicka det sa fort jag bara kan.

<3

Framme

Allt ar super och det rullar pa. Idag sa har mamman kort mig sa att jag ska fa se hur det ser ut och sant har. Problemet ar att jag inte kommer att fa kora bil forrens tidigast om typ 4 veckor. Maste forst fixa person nummer och sen ska jag ta om korkortet. Forsta snabbmaten at jag idag, hotdogs men dock hemma i huset sa det kandes OK. Har finns knappt narga trad och de som finns ar i deras tradgard. Bilen som jag kommer att kora nar jag har barnen ar en honda pilot, Pappa ar den saker? Bilder kommer att droja ett tag, maste forst fixa egen dator eller om jag kan lana deras ena ikvall det far vi se. Detta ar bara ett inlagg for att ni ska fa veta lite. Jag har skrivit dagbok och jag kommer att fora in det har med sa att ni far lasa dem.

<3

Antligen

Antligen ar jag framme. Dock ar det ett stort problem. HAR FINNS INGET IKEA !!!! Fresten mamma hur gar det med mina glas? Har kunnat se att pengarna har kommit fram.

Pa flygplatsen idag sa kopte jag en parfym och ben & jerrys, det raligaste som jag nagonsin har atit. Bra for mig for jag ska vinna vadet mellan oss. HAHA.

<3

12 Dagar kvar

Det är helt sinnesjkut att jag faktiskt ska åka iväg. Det har alltid varit min dröm att göra denna resan men det brukar ju inte vara så att drömmar slår igenom.

Idag fick jag min biljett och har fått reda på att vi är minst 16 svenskar som kommer att komma till New York samtidigt och att jag ska åka till Denver med en norska. Så detta känns hur bra som helst. Men det är jobbigt att säga hej då till de man vet att det kommer ta minst ett år innan man träffas igen.

Jag älskar oss och tror på oss <3

RSS 2.0